Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Οι δικές μου εντυπώσεις -

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης emBIO. Κάποιος πολύ δικός μου άνθρωπος αντιμετώπισε ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, από τις εγγραφές μου σε αυτό το blog ήξερα ότι το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης emBIO, είναι και γυναικολογική κλινική αλλά δεν το είχα επισκεφτεί ποτέ.


ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ

Χρειάστηκε λοιπόν κάποια στιγμή ένας δικός άνθρωπος να κάνει μια υστεροσκόπηση.
Λοιπόν θα μου μείνει αξέχαστο ότι το πρόβλημα λύθηκε σε μια μέρα, άλλα αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι τα η άψογη εξυπηρέτηση πρώτα από όλα του ιατρού Γυναικολόγου Μαιευτήρα- κ Θάνου Παράσχου, των γιατρών, αλλά και του βοηθητικού προσωπικού.


ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
Εντυπωσιάστηκα από την πληθώρα όλων των μηχανημάτων την καθαριότητα της κλινικής, την ευγένεια μα πάνω από όλα την ανθρωπιά.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, με διάφορα μέρει της κλινικής, όμως εκεί που συγκινήθηκα πολύ, ήταν στο γραφείο του κ Θάνου Παράσχου, όπου υπήρχε ένας τοίχος γεμάτος φωτογραφίες, με παιδιά που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά και με ευτυχισμένους, γελαστούς μπαμπάδες και μαμάδες, κρατώντας στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους.


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Δεν μπορείς να περιγράψεις την συγκίνηση σου όταν βλέπεις σε αυτό τον τοίχο μόνο χαμόγελα, χαμόγελα βγαλμένα μέσα από την ψυχή τους, χαμόγελα που κάνουν και εσένα να χαμογελάσεις και να πεις ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την χάρη και το ταλέντο να σου λύσουν το πρόβλημα και με την βοήθεια τους, την επιστήμη τους, την ευγένεια τους, και το χαμόγελο τους, να σε βοηθήσουν να φέρεις  στο κόσμο ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου